Villanyszerelés

Cégünk egyik fő tevékenysége az erősáramú villamossági szerelés. Ennek keretében vállaljuk a hagyományos téglaépítésű, vagy bármilyen más technológiával készült családi és társasházak, irodák, üzlethelyiségek, középületek, valamint ipari csarnokok, üzemek villamos rendszerének teljes körű kivitelezését, javítását, karbantartását, felújítását.

A klasszikus villanyszerelési feladatok elvégzésén túlmenően képesek vagyunk megfelelni az ipari villamossági kivitelezéssel szemben támasztott szigorú követelményeknek is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Épületvillamossági kivitelezés

Mindenre kiterjedően elvégezzük az új épületek villamossági kivitelezését, akár teljeskörű anyagbeszerzéssel.

  • Fogyasztásmérő, elosztó helyek kialakítása
  • Csatlakozó helyek kiépítése
  • Lámpatestek szerelése
  • Rejtett hangulat és dekorációs világítások
  • Kerti világítások
  • Építmények megvilágítása

Karbantartás, felújítás

A gyakorlati tapasztalatok bizonyítják, hogy a váratlan üzemzavarok számát nagymértékben lehet csökkenteni a karbantartási munkák elvégzésével. A villamos hálózatokat például a festési munkák elvégzése előtt, az elosztó berendezéseket pedig évenkénti rendszerességgel érdemes ellenőriztetni.

A régebben készült villamos hálózatok nem megfelelő anyagú vezetékei, korszerűtlen elosztói, kapcsolóelemei már nem képesek megfelelni a mai berendezések igényeinek. A kis üzembiztonságú villamos hálózatról üzemelő korszerű technológiák meghibásodása nagyságrendekkel nagyobb kárt jelent, mint a rendszer felújításának költsége, ezért mindenképpen javasolt ezt elvégeztetni. Az ilyen típusú munkáknál szerzett tapasztalatunk biztosítja, hogy az átszereléshez csak minimális üzemszünetre legyen szükség.

JELLEMZŐINK

Megbízható, biztonságos hálózatok kialakítása

Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy a szabványoknak megfelelő, megbízható hálózatokat hozzunk létre. A kivitelezés során ügyelünk az esztétikumra, valamint természetesen az érintésvédelmi és tűzbiztonságra.

Korszerű anyagok és technológiák alkalmazása

A kivitelezés során igyekszünk jó minőségű, korszerű anyagokat felhasználni, a legújabb technológiákat alkalmazni, természetesen a célszerűség és a megrendelők igényeinek figyelembevételével.

Szakszerű, gondos munkavégzés

Cégünk dolgozói rendelkeznek a színvonalas munkavégzéshez szükséges szakmai képzettséggel, ismeretekkel és gyakorlattal. Villanyszerelési tevékenységünket valamennyi munkafázisban a gondosság jellemzi. Fontosnak tartjuk, hogy az igényelt szolgáltatást a határidők betartásával teljesítsük.

Megfelelő szerszám- és géppark

Köztudott, hogy a minőségi munkának a megfelelő munkaeszköz is feltétele. Mi rendelkezünk a minőségi és hatékony munkavégzéshez szükséges szerszámokkal, berendezésekkel műszerekkel. A megfelelő célszerszámok alkalmazásával a rendszerkiépítés minimális rombolással jár.

Cégünk már számos kisebb-nagyobb volumenű megbízást teljesített a megrendelők teljes megelégedésére. A referenciáinkról készített fotók megtekinthetők az alábbi linkkel elérhető oldalon.

Villamossági kivitelezés referenciáink >>